• banner 2
  • banner 4
  • banner 3

welcome kanggo kita perusahaan

Ningbo Jutai Plastic Industrial Co., Ltd. punika Produsèn & sudagar lengkap dealing ing bangunan material aksesoris hiasan, jampel, lan Sanitaryware. Produk utama kita ana ing baris saka deflector online, vinyl sheeting, pindho konsep mandeg, tutup kran banyu ruangan.
We seneng hak poto-ngatur saka kaca. Kita R & Staff D sing Highly dilatih lan ngalami. Kita tansah aplikasi dhéwé kanggo dhuwur produk kualitas ngembangaken karo designs Creative kanggo macem-macem karsa. We terus-terusan berkembang anyar item kanggo nyanggupi pasar iku.

maca liyane