• banner 2
  • banner 4
  • banner 3

добредојде во нашата компанија

YUYAO MUNICIPAL COMMERCIAL FOREIGN TRADE CO.,LTD. is a comprehensive manufacturer & trader dealing in building material decoration accessories, insulation, and sanitaryware. Our main products are in the line of air deflector, vinyl sheeting, double draft stop, outdoor faucet cover.
Ние ги уживаат правата на само-управување на извозот. Нашите R & D персонал се високо обучени и искусни. Ние секогаш се однесуваат на развој на високо квалитетни производи со креативни дизајни за различни намисли. Ние постојано се развиваат нови производи да се задоволат барањата на пазарот.

Прочитај повеќе