• banner 2
  • banner 4
  • banner 3

mirëpritur për kompaninë tonë

Ningbo Jutai Plastic Industrial Co, Ltd. është një prodhues dhe tregtar të plotë kanë të bëjnë me ndërtimin e materiale pajisje dekoratë, izolimin, dhe sanitaryware. Produktet tona kryesore janë në përputhje të reflektor ajrit, vinyl copë çarafësh, projekt ndalesë të dyfishtë, të mbuluar në natyrë rubinet.
Ne gëzojnë të drejtat e vetë-menaxhimit të eksportit. R & D stafit janë të trajnuar dhe me përvojë. Ne gjithmonë zbatohen veten për të lartë të produkteve të cilësisë në zhvillim me dizajne kreative për të ndryshme vendosur. Ne vazhdimisht zhvillimin e objekte të reja për të përmbushur kërkesat e tregut.

Lexo më shumë