Rreth nesh

667fe28fb8cc3f9ad6910a326c42abf

 

YUYAO MUNICIPAL COMMERCIAL FOREIGN TRADE CO.,LTD.

 

është një prodhues dhe tregtar të plotë kanë të bëjnë me ndërtimin e materiale pajisje dekoratë, izolimin, dhe sanitaryware. Produktet tona kryesore janë në përputhje të reflektor ajrit, vinyl copë çarafësh, projekt ndalesë të dyfishtë, të mbuluar në natyrë rubinet.

 

Ne gëzojnë të drejtat e vetë-menaxhimit të eksportit. R & D stafit janë të trajnuar dhe me përvojë. Ne gjithmonë zbatohen veten për të lartë të produkteve të cilësisë në zhvillim me dizajne kreative për të ndryshme vendosur. Ne vazhdimisht zhvillimin e objekte të reja për të përmbushur kërkesat e tregut.

Të gjitha produktet i nënshtrohen inspektimeve rigoroz QC në linkun përfunduar. Kërkesa të rrepta të cilësisë janë kryer mbi materialet dhe komponente.

Ne gjithashtu veprojnë si agjentë për të importit dhe eksportit të biznesit, duke ofruar shërbime profesionale në çështjet tregtare ndërkombëtare për kompanitë të cilat dëshirojnë të eksportojnë prodhimet e tyre të cilësisë. Ajo ndërmerr përpunimin me materiale të importuara apo të mostrave, të formuar me pjesë të furnizohen, dhe të tregtisë së kompensimit. Ndërkohë, ajo zhvillon shërbime në format e sipërmarrjes së përbashkët ose të prodhimit bashkëpunues, që përfshin konsultim ekonomik dhe tregtar dhe ndihmuese për mallrat vendore.

Ne i japim rëndësi të madhe për reputacion të lartë. Dhe kënaqësinë e konsumatorit është ndjekje tonë të përjetshme. Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerim në lidhje me produktet tona, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë, Ne vërtet shpresojmë që të jetë partneri juaj të besueshëm. Ne e vlerësojmë çdo urdhër kemi marrë dhe do të bëjmë çmos për të përmbushur kërkesën tuaj.