Lajme

  • Ora Post: Sep-10-2019

    Perdja krevat është një produkt i zhvillimit të një konvikt modern, e cila në thelb ekziston në konvikt kolegj dhe dhoma gjumi stafit. Kjo kryesisht vepron në shtrat për studentët si një pengim. Ajo është përdorur në përgjithësi për jetën private të mbrojtur (turp), bllok shkëlqim verbues, parandalimin e hirit, etj Ajo është zhvilluar në një d ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jul-23-2019

    Ningbo Jutai Plastic Industrial Co, Ltd. është një prodhues dhe tregtar të plotë kanë të bëjnë me ndërtimin e materiale pajisje dekoratë, izolimin, dhe sanitaryware. Produktet tona kryesore janë në përputhje të reflektor ajrit, vinyl copë çarafësh, projekt ndalesë të dyfishtë, të mbuluar në natyrë rubinet. Ne gëzojnë të drejtat ...Lexo më shumë »