• banner 2
  • banner 4
  • banner 3

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Ningbo Jutai Plastik Industrial Co., Ltd. mangrupakeun produsén & padagang komprehensif kaayaan di gedong bahan asesoris hiasan, insulasi, sarta sanitaryware. Produk utama urang téh dina garis deflector hawa, vinyl sheeting, ganda draf eureun, panutup keran outdoor.
Urang ngarasakeun hak timer Ngatur tina ekspor. Kami R & staf D anu kacida dilatih sarta ngalaman. Simkuring salawasna nerapkeun Sunan Gunung Djati pikeun tinggi produk kualitas ngembang kalayan desain kreatif pikeun sagala rupa purposed. Urang terus ngamekarkeun barang anyar papanggih paménta pasar urang.

maca deui